USB Flash Drive 16 GB MediaRange 3.0 [11339]

Kurseni 30%
MediaRangeSKU: 118528

Barcode: 4260283113392


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 979 Lek Çmimi i rregullt1,399 Lek

Përshkrim

Disqet flash MediaRange ofrojnë cilësi dhe besueshmëri. USB-të tanë janë të përsosur për arkivimin dhe shkëmbimin e shpejtë të të dhënave. Lidhja USB ju lejon të aksesoni të dhënat tuaja në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme - në çdo kohë, kudo. Stiqet tona kompakte USB janë të lehta për t'u mbajtur duke u siguruar që të dhënat tuaja të jenë gjithmonë në dispozicion.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi