Rreth nesh

E themeluar në vitin 2012, kompania jonë sjell një dekadë eksperiencë në fushën e video lojërave dhe lodrave. Albagame është një emër i krijuar nga dy fjalë: Albania dhe Game, duke qenë tashmë distributori kryesor i lodrave fizike dhe elektronike në Shqipëri. Me një portofol të larmishëm lodrash kryesore, argëtimeve familjare, pajisje inteligjente, teknologjisë së informacionit dhe video lojërave, ne përpiqemi të ofrojmë argëtim pafund dhe një ambjent të gëzuar.
Ne jemi të vendosur në katër dyqane të ndryshme në zemër të Tiranës. Çdo ditë, ne jemi të privilegjuar të lidhemi me klientët duke prezantuar produktet tona të jashtëzakonshme nga partnerë ndërkombëtarë. Kohët e fundit, Albagame po rritet me shpejtësi në sektorin e Teknologjisë së Informacionit duke ofruar një sërë kompjuterësh, memorie, rrjete dhe pajisje të tjera fizike.

Misioni
Ne jemi këtu për të frymëzuar dhe argëtuar njerëz të të gjitha moshave përmes fuqisë së lodrave, video lojërave dhe teknologjisë, duke ofruar një vend ku të gjithë mund të bëhen pjese, duke reflektuar markat ikonike, kreativitetin dhe teknologjinë inovative që kanë ndikim në botë.

Albagame është destinacioni juaj. Le të luajmë!