Usb 32 GB SanDisk Cruzer Fit Flash Drive [17179]

Kurseni 10%
SanDiskSKU: 122589

Barcode: 619659171797


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,169 Lek Çmimi i rregullt1,299 Lek

Përshkrim

Me dizajnin e tij të profilit të ulët, flash drive USB Cruzer Fit përshtatet lehtësisht me portet USB dhe përzihet me tabletët, laptopët, televizorët ose luajtësit e audios së makinës. Pavarësisht nëse janë fotografitë tuaja të preferuara, koleksioni i muzikës, koleksioni i videove ose dokumentet tuaja të punës, flash drive-i Cruzer Fit ju jep hapësirën ruajtëse gjithnjë të pranishme që ju nevojitet në një pajisje kompakte dhe portative. Mbroni aksesin në të dhënat tuaja private me softuerin e përfshirë SanDisk Secure Access dhe merrni mbrojtjen e shtuar të rezervimit të sigurt në internet (deri në 2 GB opsionalisht), të ofruar nga YuuWa. Kur të dhënat tuaja kanë rëndësi, mund t'i besoni SanDisk.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi