Switch Final Fantasy IX (Kodi në një kuti)

Square EnixSKU: 129735

Barcode: 5021290093522


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,199 Lek

Përshkrim

Zidane dhe Trupa e Teatrit Tantalus kanë rrëmbyer Princeshën Garnet, trashëgimtaren e Aleksandrisë. Për habinë e tyre, megjithatë, vetë princesha dëshironte të shpëtonte nga kështjella. Përmes një sërë rrethanash të pazakonta, ajo dhe roja e saj personale, Steiner, bien me Zidane dhe nisen në një udhëtim të jashtëzakonshëm.

Duke takuar personazhe të paharrueshëm si Vivi dhe Quina gjatë rrugës, ata mësojnë për veten e tyre, sekretet e Kristalit dhe një forcë keqdashëse që kërcënon të shkatërrojë botën e tyre.

Aftësitë
Mësoni aftësi të reja duke pajisur artikujt. Kur zotërohen plotësisht, këto aftësi mund të përdoren edhe pa pajisjen e artikujve, duke lejuar pothuajse opsione të pafundme personalizimi.

Transi
Mbushni matësin tuaj Trance ndërsa mbani goditjet në betejë. Kur të ngarkohen plotësisht, personazhet tuaj do të hyjnë në modalitetin Trance, duke u dhënë atyre aftësi të reja të fuqishme!

Sinteza
Asnjëherë mos i lini sendet të shkojnë dëm. Kombinoni dy artikuj ose pjesë pajisjesh së bashku dhe bëni artikuj më të mirë dhe më të fortë!

Mini-lojëra
Pavarësisht nëse është Chocobo Hot and Cold, Jump Rope ose Tetra Master, ka shumë mini-lojëra për t'i shijuar kur nuk jeni duke shpëtuar botën. Mund të fitoni edhe shpërblime speciale për artikuj!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi