Set LOL Surprise House of Surprises Grill & Groove Camper

MGASKU: 129833

Barcode: 035051580645


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 6,999 Lek

Përshkrim

Gati 2 groove në stilin BB? Shikoni surprizën krejt të re LOL! Grill & Groove Camper. Ky grup luajtjesh transformues është një zonë 5-n-1: Kampi, Makinë, Kuzhinë, Skenë dhe Zonë Hangout. Zhvesh kutitë e shumë surprizave, duke përfshirë pijet, ushqimin për lojëra, një pistë kërcimi rrotullues, flamuj, regjistër, një fletë ngjitëse dhe më shumë! Për të filluar transformimin e kampit, rrëshqitni derën e pasme, ngrini çatinë dhe tërhiqni menunë; më pas hapni të dyja dyert për të zbuluar një dritare me marrje dhe bëhuni gati për të pjekur në skarë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi