Miu Microsoft Compact Optical 500

Kurseni 20%
MicrosoftSKU: 118970

Barcode: 885370433654


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,599 Lek Çmimi i rregullt1,999 Lek

Përshkrim

Përfitoni nga veçoritë e shkëlqyera si dizajni i dyfishtë dhe qëndroni në krijimtarinë tuaj maksimale pa zbrazur portofolin tuaj. Me këtë maus, mund të mbështeteni në teknologjinë optike dhe një dizajn me tre butona për kontroll të qetë dhe të saktë. Përdorni rrotën e lëvizjes për navigim të shpejtë dhe të sigurt nëpër dokumente dhe faqe në internet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi