Microphone Razer Seiren Mini Ultra Compact Supercardioid Condenser & Shockmount PC/PS4/PS5/MAC - Albagame
Microphone Razer Seiren Mini Ultra Compact Supercardioid Condenser & Shockmount PC/PS4/PS5/MAC - Albagame
Microphone Razer Seiren Mini Ultra Compact Supercardioid Condenser & Shockmount PC/PS4/PS5/MAC - Albagame

Mikrofoni Razer Seiren Mini Kondensator superkardioid ultra kompakt dhe montim i goditjes PC/PS4/PS5/MAC

Tingujt e mëdhenj mund të vijnë në paketa të vogla. Njihuni me Razer Seiren Mini—një mikrofoni kondensator...
Vendor: Razer
Barcode: 8886419377856
SKU: 125041
Availability: In Stock
Product Type: Pheripherals
Lek 6,499
Lek 6,499
Please hurry! Only 10 left in stock
Subtotal: Lek 6,499
10 customers are viewing this product

Free Shipping

Free standard shipping on orders over 5000 Lek.

Returns

Learn More.
Microphone Razer Seiren Mini Ultra Compact Supercardioid Condenser & Shockmount PC/PS4/PS5/MAC - Albagame

Mikrofoni Razer Seiren Mini Kondensator superkardioid ultra kompakt dhe montim i goditjes PC/PS4/PS5/MAC

Lek 6,499

Mikrofoni Razer Seiren Mini Kondensator superkardioid ultra kompakt dhe montim i goditjes PC/PS4/PS5/MAC

Lek 6,499

Related Products

Recently Viewed Products

Cursor
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499
Example product title
Lek 6,499
Lek 6,499

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)