Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167 - Albagame
Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167 - Albagame
Home > > Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167

Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167

Përfshin mini-kukulla Elsa, Anna dhe Kristoff, plus 3 figura kafshësh LEGO: një mace dhe 2 zogj. Përmban...
Vendor: Lego
Barcode: 5702016368642
SKU: 122781
Availability: In Stock
Product Type: Building & Construction
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Please hurry! Only 1 left in stock
Subtotal: Lek 9,199.20
10 customers are viewing this product

Free Shipping

Free standard shipping on orders over 5000 Lek.

Returns

Learn More.
Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167 - Albagame

Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167

Lek 11,499.00 Lek 9,199.20

Lego Disney Frozen II Arendelle Castle Village 41167

Lek 11,499.00 Lek 9,199.20

Related Products

Recently Viewed Products

Cursor
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20
Example product title
Lek 9,199.20
Lek 11,499.00
Lek 9,199.20