HDD i brendshëm 500 GB PlayStation dhe Laptop Hitachi

Kurseni 10%
HitachiSKU: 105806

Barcode: E0923G12AA709E


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 5,849 Lek Çmimi i rregullt6,499 Lek

Përshkrim

Hard disk i përputhshëm për laptop, 5400 rpm, 16 MB memorie memorie, 7 mm i trashë, i përshtatshëm për SONY Playstation 4, PS4. Ky hard disk 2,5 inç (2,5" = 6,35 cm) ofron performancë të shpejtë dhe efikas në energji. Gjeneron pak nxehtësi dhe funksionon në heshtje. Sa më e madhe të jetë shpejtësia e hard disku dhe sa më e madhe cache e tij, aq më shpejt të dhënat mund të shkruhen dhe lexohen nga disku. Përveç kësaj, hard disku është gjithashtu i fortë dhe i besueshëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi