HD SSD 240 GB SanDisk Internal Plus [14672]

SanDiskSKU: 122829

Barcode: 619659146726


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 6,999 Lek

Përshkrim

SanDisk, një pionier në teknologjitë e ruajtjes në gjendje të ngurtë dhe besimin e profesionistëve të markës, ofron shpejtësi dhe performancë të përmirësuar me SanDisk SSD Plus. Me shpejtësi leximi sekuenciale deri në 535 MB/s** [480 GB, 960 GB dhe 1 TB]; 530 MB/s** [120 GB & 240 GB], ky disk i gjendjes së ngurtë funksionon më shpejt se një hard disk tipik (1). Do të vlerësoni fillimet më të shpejta, mbylljet, transferimet e të dhënave dhe kohën e përgjigjes së aplikacionit sesa me një hard disk (1). SanDisk SSD Plus ofron gjithashtu performancë të qetë, të besueshme dhe monitorim të statusit të panelit (4) për aplikacionet tuaja të preferuara të mediave. | *1GB=1000000000 byte. Ruajtja aktuale e përdoruesit më pak. | **Bazuar në testimin e brendshëm; performanca mund të ndryshojë në varësi të kapacitetit të diskut, pajisjes pritës, OS dhe aplikacionit. 1MB=1000000 byte. | (1) Në krahasim me hard diskun SATA 2.5” me 5400 RPM. Bazuar në specifikimet e publikuara dhe testet e brendshme të krahasimit duke përdorur rezultatet e PCMark Vantage. | (3) Rezistent ndaj goditjeve (deri në 1500G) dhe rezistent ndaj dridhjeve (5gRMS, 10-2000 HZ/4.9 gRMS, 7-800 HZ), Temperatura (nga 0 gradë Celcius deri në 70 gradë Celcius) | (4) Kërkohet shkarkim
Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi