Figura Disney Pixar Lightyear Buzz Lightyear & Sox

MattelSKU: 131859

Barcode: 194735057177


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,399 Lek

Përshkrim

Fëmijët mund të eksplorojnë botën e Disney dhe Pixar's Lightyear, historia e origjinës fantastiko-shkencore të Buzz Lightyear, me këtë artikull jashtë kësaj bote të frymëzuar nga filmi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi