Kamera Instax Mini 70 E zezë

FujifilmSKU: 120171

Barcode: 4547410321876


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 17,199 Lek

Përshkrim

Modaliteti Selfie-Përdorimi i modalitetit Selfie siguron ndriçimin dhe distancën e duhur të shkrepjes për vetë-portretet. Pasqyra Selfie-Mund të kontrolloni kuadrin tuaj me pasqyrën pranë objektivit. Kontrolli automatik i ekspozimit-mini70 kap sfonde të ndritshme si dhe subjekte të ndritshme edhe në errësirë skena.Blici me performancë të lartë llogarit automatikisht ndriçimin rrethues dhe rregullon shpejtësinë e diafragmës në përputhje me rrethanat — nuk ka nevojë për ndonjë cilësim të veçantë!!Modaliteti Hi-key-Duke përdorur modalitetin Hi-key, ju mund të kapni tone të ndritshme të bukura të lëkurës. Karakteristika të tjera të dobishme: · Modaliteti makro: 0.3m - 0.6m · Modaliteti i peizazhit: 3m - 8 · Modaliteti i kohëmatësit (1 kornizë/2 korniza shkrepje e vazhdueshme) · Prizë për trekëmbësh · Blic mbushës

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi