Foto 3D e Star Wars Episodi IV dhe V

New
PyramidSKU: 130423

Barcode: 5051265843326


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,699 Lek

Përshkrim

Star Wars (Episodi IV dhe V): Poster me thjerrëza 3D me kornizë

Një kornizë e fortë prej druri për postera 40x50 cm
Plexiglas që nuk thyhet

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi