Pyetjet e shpeshta

Faqet FAQ përfshijnë një sërë pyetjesh që zakonisht bëhen nga klientët. Ato mbulojnë një sërë temash duke përfshirë përdorimin e produktit ose shërbimit, orët e punës, çmimet dhe më shumë. Faqet FAQ janë të rëndësishme sepse kursejnë kohë si për klientët ashtu edhe për punonjësit