Një crossover Fortnite x League of Legends vjen së shpejti

Lajmi i mirë vazhdon të vijë për fansat e Fortnite pasi një tjetër bashkëpunim i madh është, këtë herë është me fenomenin mbarëbotëror League of Legends. Ndërsa ende nuk është ajo që vjen zyrtarisht nga asnjëra palë, besohet se një personazh i ri po në Fortnite nga lista e LoL e Champions dhe mund të mos vijë vetëm.

Si u zbulua nga burimi i shumë ditëve, kampioni i League of Legends Jinx po vjen për Fortnite “KËTË JAVË”. Janë shfaqur disa modele se si ajo mund të duket në lojë nëse përshtatem në mënyrë që të sillet në përgjithësi!

Me një listë kaq të madhe dhe të dashur për të punuar, një mund të ketë më shumë persona të rinj së shpejti? Do të donim të shihnim kampionë të tjerë të çuditshëm të bëjnë kërcimin si Caitlyn, Gangplank ose Miss Fortune. Meqen League of Legends ka qenë një kaq e madhe për kaq shumë kohë tani, pse tani është koha që është bërë kjo lojë?

Epo, sipas @ShiinaBR që ka ndjesinë e leak-ut, lëkurën po në Fortnite si vjen një festë e shfaqjes së Riot Games “Arcane”. Shfaqja e Netflix do të eksplorojë ekuilibrin midis të pasurve dhe të varfërve brenda qytetit të Piltover. Kampionët si Jinx, Caitlyn, Vi dhe Jayce do të jenë të rëndësishme. Besohet se do të ketë tre episode javore duke filluar nga e shtuna, 6 nëntor.