Harta e GTA 6 Vice City është shfaqur me detaje të reja

Një leak i hartës për GTA 6, e cila duket se tregon një version të ri të Vice City, është rishfaqur me disa detaje. gjë, jo të gjithë po e marrin seriozisht atë.

Pas një tufë të tjera thashethemesh rreth vendit ku mund të vendoset loja – përfshin Londrën, Amerikën e Jugut dhe madje Las Vegas – duket sikur GTA 6 do t’i kthejë lojtarët përsëri në Vice City.

Vendndodhja e frymës nga Miami ka dalë në disa rrjedhje, dhe ndërsa harta origjinale ishte e madhe për kohën e saj, Rockstar mund ta bëjë edhe më shumë këtë herë.

vice city

Në fund të vitit 2018, një pamje satelitore e asaj që duket sikur është harta GTA 6 u shfaq në internet, por ajo mungonin detajet kryesore si pikat e interesit, shënuesit e dyqaneve dhe më shumë.

Disa lojtarët e hodhën poshtë si një photoshop, por duke pasur parasysh se si harta e Red Dead Redemption 2 u zbulua shumë përpara lancimit të saj në një mënyrë të ngjashme, disa fansa gjithmonë kanë besuar se është e vërtetë.

Një imazh është i vështirësuar me disa më shumë detaje në rrugët e rrugës dhe duke treguar pjesën më të madhe të jugore të hartës. Më parë, vetëm pjesa verilindore e hartës, e cila duket shumë si Vice City, kishte rrjedhur, por tani ka një përhapje më të madhe të kësaj.

GTA map

Ndërsa disa tifozë ende shpresojnë se është e vërtetë, ka shumë dyshime. “Duket më shumë si një mesazh Just Cause sesa një GTA,” tha një tifoz. “Diçka duket ters për këtë. Renderimi aktual duket vërtet i paqartë,”shtoi një tjetër.

Nuk ka asnjë mënyrë për të gjetur diçka është e vërtetë e vërtetë, por si thashethemet e tjera të GTA 6, është një gjë që nuk do të zhduket.

Burimi GAMEON