Ndjekja e parëndësishme A

Kurseni 495 Lek
HasbroSKU: 129771

Barcode: 5010993389605


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,454 Lek Çmimi i rregullt4,949 Lek

Përshkrim

Mblidhni miqtë tuaj për të luajtur lojën e parëndësishme që filloi të gjitha! edicioni klasik i kësaj loje Trivial pursuit është i njëjti lojë që ju njihni dhe e doni, vetëm me një pamje retro të viteve 1980! duke shfaqur lojën klasike dhe tabelën e lojës, kjo lojë përmban 2, 400 pyetje në 6 kategori: gjeografi, argëtim, histori, art dhe letërsi, shkencë dhe natyrë, dhe sporte dhe kohë të lirë. Lojtarët lëvizin nëpër tabelë duke iu përgjigjur pyetjeve. Kur një lojtar zbret në një hapësirë kategorie, ai do të fitojë pykën me ngjyrën përkatëse nëse i përgjigjet saktë pyetjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi