Kartat e lojës Bluey Hopscotch

MooseSKU: 129853

Barcode: 630996171400


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,399 Lek

Përshkrim

Bashkohuni me Bluey-n dhe familjen e saj në një lojë argëtuese të Hopscotch me lojën e kartave të garave të Bluey's Hopscotch. Ndërtoni një shteg Hopscotch duke përdorur kartat, më pas rrotulloni rrotulluesin që të përputhet me ngjyrën dhe jini i pari në vijën e finishit! Kjo lojë përfshin 44 karta fotografish shumëngjyrëshe, një rrotullues ngjyrash dhe 4 lëvizëse karakteresh që përshkruajnë anëtarët e familjes së Bluey. Një lojë e mrekullueshme për 2-4 adhurues të Bluey për të luajtur dhe ideale për fëmijët dhe të vegjëlit e moshës 3 vjeç e lart.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi