Maus me valë Lenovo 400

New
LenovoSKU: 130649

Barcode: 192940572898


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 2,299 Lek

Përshkrim

Maus me valë Lenovo 400
Nano USB-A për lidhje me valë 2,4 Ghz
1200 DPI
E zezë

Sot ju jeni në zyrë, por nesër -- kush e di? Megjithatë, pavarësisht se ku jeni, ju duhet një mi tek i cili mund të mbështeteni: i lehtë për t'u paketuar, futur në prizë dhe përdorim, me thjeshtësi që nuk sakrifikon cilësinë. Mausi me valë Lenovo 400 ju ofron të gjitha.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi