Kamera e veprimit Nilox Evo 360 Plus

Kurseni 50%
NiloxSKU: 120301

Barcode: 8059616334674


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 14,500 Lek Çmimi i rregullt28,999 Lek

Përshkrim

Nilox EVO 360+ është një kamera aksioni me dy lente me kënd të gjerë 220°, për të bërë fotografi dhe filma vërtet në 360°. ... Nilox EVO 360 integron një lente të vetme me kënd të gjerë 220°, për të bërë filma me definicion të lartë dhe për të bërë fotografi deri në 8 MP, me një kapacitet ruajtjeje prej 32 GB.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi