MrBeast do të krijojë Squid Game në jetë reale

YouTuber-i Jimmy “MrBeast” Donaldson do të rikrijojë Squid Game të Netflix në jetën reale. Megjithëse mund të përdoret domate në vend të plumbave. Squid Game është një ndjesi e fortë, aq sa një streamer aktual me emrin “Squid Game” mori shumë mesazhe nga fansat të mendojnë se ajo ishte llogaria zyrtare e shfaqjeve. Shfaqja e dramës së mbijetesës në Korenë e Jugut ka mahnitur audiencën në të gjithë botën me tensionin e saj, komentet e mprehta sociale dhe lojërat tmerrësisht të thjeshta.

Premisa është se 456 njerëz të rastit janë transportuar për të marrë pjesë në një lojërash të çuditshme në shesh lojërash për të fituar një çmim prej 39 milionë dollarësh. Ajo që ata nuk e kuptojnë është nëse dështojnë lojërat, ata bëjnë të vriten.

 

 

Edhe nëse nuk keni kapur shfaqjen, ka të vërtetë të njihni vajzën gjigande animatronike që luan Red Light, Green Light me garuesit, duke e rrotulluar kokën mbi supet e saj për të dalluar njerëzit që nuk lëvizin. Pra, perspektiva e lojërave që do të bëjë realitet realiteti është e çuditshme, megjithëse nuk jemi të sigurt se Donaldson një grumbullim të plotë të formës së shëndetit dhe sigurimit të plotë për të.

Donaldson është i njohur për altruizmin e tij, kështu që ky është një interesant strumbullar për krijimin e përmbajtjeve. Një video lojë që është shumë e frymëzuar nga Squid Game me sa duket është në zhvillim, megjithëse studio pas projektit nuk dihet për momentin. Burimi www.gameon.al

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k#game news#gamers