Ja kush mund të jetë ylli i cover-it të WWE 2K22

Ylli i cover-it të WWE 2K22 thuhet se është kuptuar dhe është Rey Mysterio. Megjithëse një thashethem i pavërtetuar për momentin, llogaria në Twitter e TechnikNews ndan atë që pretendon të jetë një “vështrim i parë ekskluziv” në imazhin e cover-it të PS5.

Ne kemi mësuar gjithashtu detaje të një bonusi të para-porositjes, plus informacione të një periudhe të hershme Access që duhet të jetë e hapur për pre-orders të “editions” të veçanta (zakonisht më të shtrenjta) të sportit sim, i cili përflitet se do të nisë më 8 mars 2022.

Sa për informacion falas nga para-porositja? Kjo do të jetë Undertaker Immortal Pack që supozohet>< se si do të jetë një person shtesë të Undertaker – Phantom Mask Undertaker, Lord of Darkness Undertaker dhe Boneyard Match Undertaker – si dhe të mirat dhe bonuse të paspecifikuara MyFaction, plus karta MyFaction EVO për Undertaker.

Për herë të parë në histori 20-vjeçare të lojës, 2K nuk lançoi një lojë WWE në vitin 2021. Vendimi erdhi si pasojë e shqyrtimit-ve të tmerrshme të WWE 2K20, duke nxitur 2K të sjellë Patrick Gilmore në bord me shpresën. për të rregulluar serinë dhe për të gjetur një tjetër lançim bug-tastic që krijoi më shumë meme sesa fansa.

“WWE 2K22 ruan 30,000 lëvizje dhe shton 5,000 të reja, ndërkohë që të gjitha goditurt ekzistuese janë të rregjistruar nga e para me një teknologji të avancuar. Pamjet e Kofi Kingston-it duke goditur Jeff Hardy-n në brinjë, më pas duke e përplasur fytyrën me bulldog në tapet, duken

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer