Zbulohet datat për ulje të mëdha në Steam

Është periudha ku platforma Steam nis dhe bën uljet e saj të cilat vërtet nuk zgjasin shumë, sjellin ulje goxha të mëdha dhe të mira. Dhe së fundmi datat për këto ulje janë zbuluar.

Sipas një dokumenti të publikuar nga Valve në Steamworks Documentation, Steam ka zbuluar eventet dhe datat e uljeve për platformën e tyre. Sipas dokumentit në fjalë, do të kemi 3 ulje të ndryshme të cilat do të jenë si më poshtë:

  • Steam Halloween Sale: 28 Tetor – 1 Nëntor 2021
  • Steam Autumn Sale: 24 Nëntor – 30 Nëntor 2021
  • Steam Winter Sale: 22 Dhjetor 2021 – 5 Janar 2022

Përveç uljeve pritet që edhe shumë evente të tjera të zhvillohen gjatë kësaj kohe ku mund të fitoni items special dhe më shumë.

Burimi GAMEON