Një crossover Fortnite x League of Legends vjen së shpejti

Lajmi i mirë vazhdon të vijë për fansat e Fortnite pasi një tjetër bashkëpunim i madh është zbuluar, këtë herë është me fenomenin mbarëbotëror League of Legends. Ndërsa ende nuk është konfirmuar zyrtarisht nga asnjëra palë, besohet se një personazh i ri po vjen në Fortnite nga lista e LoL e Champions dhe ajo mund të mos vijë vetëm.

Siç u zbulua nga burime të shumta gjatë ditëve të fundit, kampioni i League of Legends Jinx po vjen për Fortnite “KËTË JAVË”. Janë shfaqur disa modele se si ajo mund të duket në lojë nëse i përshtatet në mënyrë të përkryer stilit të përgjithshëm!

Me një listë kaq të madhe dhe të vendosur për të punuar, a mund të ketë më shumë personazhe të rinj së shpejti? Do të donim të shihnim kampionë të tjerë të çuditshëm të bëjnë kërcimin si Caitlyn, Gangplank ose Miss Fortune. Meqenëse League of Legends ka qenë një lojë kaq e madhe për kaq shumë kohë tani, pse tani është koha e përsosur që të ndodhë ky bashkëpunim?

Epo, sipas @ShiinaBR që e ka origjinën e leak-ut, skini po vjen në Fortnite si një festë e shfaqjes së re të Riot Games “Arcane”. Shfaqja e Netflix do të eksplorojë ekuilibrin midis të pasurve dhe të varfërve brenda qytetit të Piltover. Kampionët si Jinx, Caitlyn, Vi dhe Jayce do të shfaqen. Besohet se do të ketë tre episode javore duke filluar nga e shtuna, 6 nëntor.