Albagame, nje emër i krijuar nga bashkimi i dy fjalëve: ALBANIA dhe GAME (lojë), tashme jemi nje nga distributoret kryesore te lodrave fizike dhe elektronike ne Shqiperi. Kjo arritje eshte bere fale besimit qe klientet tane na kane dhënë, duke na krijuar mundesinë për të arritur qëllimin tonë që mund të përmblidhet në tre fjalë të vetme “Argëtim,Kulturë dhe Kreativitet”. Vizioni jonë është që të jemi kompania më e madhe e këtij lloji ne Shqipëri, duke ndërtuar një vend ku te gjithë mund të vijnë dhe të zbulojnë gjithcka që I duhet për tu Argëtuar dhe jo vetëm. Ne përpiqemi që ti sigurojmë klientëve tanë eksperiencën më të mirë pranë dyqaneve tona, te karakterizuar nga nje ambjent I ngrohtë dhe me një staf miqësor dhe professional, të gatshëm per tiu përgjigjur të gjitha kërkesave tuaja si dhe në blerjen online, me një websitë të kompletuar, të thjeshtë për tu përdorur dhe për të gjetur atë cfarë ju nevojitet, i qartë dhe me mundësi të sigurta pagese, të shpejtë dhe me kualitet të larte transporti. Ajo cka na forcon më shumë janë brandet tona, duke ofruar cilesi ,risi dhe garancinë që cdo produkt duhet të ketë. Në listën e brandeve tona bëjnë pjesë: Sony, Microsoft, Razer, Redragon, Konami, Lego, Silverlit, Lisciani, Mondo Motors, Giochi Preziosi, Hasbro, Mattel, etj… Shumëllojshmeria e madhe e artikujve, stoku real me një magazinë në sherbim te dyqaneve tona dhe të rishitesave, jane këto pikat tona te forta. Artikujt tanë i përshtaten më së miri të gjitha moshave , duke filluar që nga lodrat fizike për femijë të vegjël nga 1 deri ne 7 vjec, tek lojrat elektronike (Videogames) nga mosha 7deri ne 18 +, si edhe tek lojrat e tavolines ku argëtimi nuk njeh moshë ! Artikujt tanë ne mund ti permbledhim në 4 grupe kryesore: • Videogames (Lojra elektronike) • Games & Toys (Lodra fizike) • Electronic (Artikuj elektronik duke filluar nga artikujt e IT deri tek bateritë e orave) • School (Artikuj shkollor te personalizuara)