Skip to content

Available 24/7 at

+355 69 60 23 830

Cart
0 items

Blog

Squid Game 2 konfirmohet zyrtarisht në Netflix

16 Jun 2022

Hwang Dong-hyuk, krijuesi, shkrimtari dhe regjisori i shfaqjes jashtëzakonisht të famshme të Netflix Squid Game, ka publikuar një shënim për sezonin e dytë të ardhshëm, së bashku me një mini-trailer.

“U deshën 12 vjet për të sjellë në jetë sezonin e parë të Squid Game vitin e kaluar”, shkruan Dong-hyuk. “Por u deshën 12 ditë që Squid Game të bëhej seriali më i njohur i Netflix ndonjëherë.”

Pasi falënderoi fansat ai vazhdon të ofrojë disa detaje për sezonin e ardhshëm: “Dhe tani, Gi-hun kthehet. The Front Man kthehet. Sezoni 2 po vjen. Burri me kostum që luan “Ddakji” mund të kthehet.

Nëse ka kohë që e keni parë: Gi-hun është personazhi kryesor i shfaqjes. Young-hee është një kukull gjigante që është pjesa qendrore e një loje të quajtur Red Light, Green Light, dhe syri i saj është fokusi i trailerit emri i ë cilit me sa duket është Cheol-su.

Gjithashtu i konfirmuar për t’u rikthyer është Salesman, personazhi që e tërheq për herë të parë Gi-hun në botën e Squid Games. Ky është “burri me kostum që luan “Ddakji”, ddakji është loja që hedh zarf, që përdoret për të tërhequr Gi-hun në hyrje.

 

 

“Ne po punojmë për skenarin tani dhe po bëjmë formën e tregimit,” thotë producentja ekzekutive Kim Ji-yeon. “Por ka padyshim shumë presion se si ta bëjmë Sezonin 2 edhe më të mirë. E di që shumë fansa dhe audienca të ndryshme e kanë shijuar shumë serialin, por në të vërtetë ne jemi duke u fokusuar se si ta bëjmë atë edhe më shumë të gëzueshëm për audiencën globale”.

Drama koreane me nëntë episode është një nga hitet origjinale më të mëdha të Netflix-it dhe është frymëzuar shumë nga Battle Royale, krahas gjërave si Running Man. Në të vërtetë, një pjesë e tmerrit të tij është kombinimi i disa prej këtyre koncepteve me lojërat e fëmijëve në rrugë.

Suksesi i shfaqjes e pa atë të frymëzojë një valë videolojërash të bazuara lirshëm në idetë e tij: kryesisht në platformat e krijimit si Roblox dhe Minecraft. Netflix ka thënë gjithashtu se po shqyrton një lojë zyrtare Squid: The Game, megjithëse që atëherë ka mbetur në hije.

Përfundimi i serisë së parë e bëri të qartë se kjo histori do të vazhdonte dhe me siguri e meritonte suksesin e saj. Sezoni 2 nuk ka ende një datë publikimi, por jam shumë i sigurt se nuk do të duhen 12 vjet për të arritur.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Albagame
Sign Up for exclusive updates, new arrivals & insider only discounts

Recently Viewed

Edit Option
Have Questions?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
This document is an agreement concluded between ALBAGAME shpk, NUIS L21715015U, having its seat and registered address at Rruga "Mujo Ulqinaku", Nr. 22, Tirana, Albania (“ALBAGAME”, “we” or “us”), an Albanian limited liability company. and the respective clients, which provides the general conditions for clients of buying online products via the Albagame website www.albagame.al (hereinafter referred to as “General conditions”) Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service. For more info please go to Terms Of Service.
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items