Skip to content

Available 24/7 at

+355 69 60 23 830

Cart
0 items

Blog

Së shpejti në PS5, lojërat që do të vijnë...

23 Aug 2021

Pasi filloi vitin e parë të lançimit të fortë, PS5 ka një numër lojërash ekskluzive gjatë rrugës nga një sërë zhanresh të ndryshme.

Nëntorin e kaluar, Sony filloi sulmin e saj në gjeneratën e ardhshme të lojërave me PlayStation 5. Konsolja e re ka një SSD të fuqishme, funksionalitet mbresëlënës multimedial dhe një controller të ri në DualSense.

Me Demon Souls and Returnal që tashmë është publikuar për vlerësime pozitive, PlayStation 5 po fillon me një yll pa arritur as përvjetorin e tij njëvjeçar në treg. Nga vazhdimet e konfirmuara, PlayStation 5 po formohet për të pasur një formacion mbresëlënës me kalimin e kohës.

God of War: Ragnarok (e konfirmuar)

God of War u prit me brohoritje universale dhe u kujtoi lojtarëve pse ishte një nga më të mirët e PlayStation. Disa muaj para se PlayStation 5 të dilte në raftet e dyqaneve, një vazhdim u konfirmua në një stream, duke ngacmuar gjëra të mëdha që do të vijnë për Kratos dhe Atreus në të ardhmen. Bazuar në lojën e mrekullueshme në paraqitjen origjinale dhe shfaqjen e Thor-it gjatë sekuencës pas kreditit të lojës së parë, vazhdimi do të jetë një aventurë madhështore.

Horizon: Forbidden West (e konfirmuar)

Pamjet e lojës të Horizon: West Forbidden kanë qenë jashtëzakonisht mbresëlënëse. Niveli i detajeve në ndriçimin dhe animacioni është i pakalueshëm, me Guerile Games që bëjnë hapa të mëdhenj që nga loja e parë në 2017. Horizon thuhet se do të vonohet vitin e ardhshëm, por edhe me një zhgënjim tjetër të vogël si kjo, loja akoma po gjeneron një ton me zhurmë. Mbetet për t’u parë se çfarë e pret Aloy në aventurën e saj të radhës, por padyshim që do të jetë një lojë e domosdoshme për të gjithë fansat e PlayStation.

Gran Turismo 7 (e konfirmuar)

Ndërsa grafikat e shfaqura në Gran Turismo Sport janë tashmë tërheqëse, niveli i long-running driving simulator në PS5 është i pashembullt këtu. Përmirësimet e shtuara në fizikën e drejtimit, mënyrat e lojës dhe automjetet për të drejtuar gjithashtu do të ndihmojnë në forcimin e përvojës së përgjithshme. What God of War: Ragnarok dhe Horizon: West Forbidden do të bëjë për adhuruesit e lojërave aksion, Gran Turismo 7 do të jetë për entuziastët e garave dhe do të jetë titulli i domosdoshëm në zhanër për pronarët e PS5.

Forspoken (e konfirmuar)

E shpallur për herë të parë gjatë ekspozitës fillestare të zbulimit të Sony PS5, Forspoken (i njohur atëherë si Project Athia) është një lojë mahnitëse e re aventureske e hapur në botë nga Square Enix. Duke folur në mënyrë stilistike, çdo lojtarë i Final Fantasy do të ndihet si në shtëpinë e tij me Forspoken, pasi huazon një dizajn të ngjashëm arti dhe pamje grafike.

Final Fantasy 16 (e konfirmuar)

Duke folur për serinë Final Fantasy, një pjesë e gjashtëmbëdhjetë do të vijë si një konsolë ekskluzive për PS5 diku në të ardhmen e afërt. Pasi Final Fantasy 15 zgjodhi një përzierje unike të fantazisë dhe elementeve të botës reale, loja tjetër duket se do të kthehet në rrënjët e saj për një aventurë thjesht me temë mesjetare me një theks të madh në aftësitë magjike. Final Fantasy 16 paraqiti një trailer mahnitëse gjatë një ekspozite PS5 vitin e kaluar. Shpresojmë, nuk është shumë kohë para se fansat të kenë paraqitjen e ardhshme të lojës në veprim.

Silent Hill (për verifikim)

Duke folur për pronat e Konamit, ekskluziviteti i Silent Hill është një tjetër që merr një vëmendje të madhe muajt e fundit për një sërë arsyesh. Loja e njohur vetëm si Abandoned ka tërhequr një vëmendje të madhe kohët e fundit, me shumë njerëz që besojnë se në fakt është një lojë e re Silent Hill e maskuar në një skemë të përpunuar marketingu. Cilado qoftë realiteti, një vizitë në atë qytet të përhumbur të lojërave është vonuar prej kohësh.

Sly Cooper 5 (për verifikim)

E fundit por jo më pak e rëndësishme, një lojë e re Sly Cooper është përfolur se është në zhvillim. Lëshimi i fundit i linjës kryesore ishte në 2013, me të vetmin platformer të madh veprimi ende gjallë në PlayStation duke qenë seritë Ratchet dhe Clank. Rikthimi i ekskluzivitetit do të ndihmonte në shtimin e një larmie që Sony zakonisht i jep përparësi, duke qenë gjithashtu një shtesë shumëngjyrëshe dhe simpatike për formacionin PS5.

 

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Albagame
Sign Up for exclusive updates, new arrivals & insider only discounts

Recently Viewed

Edit Option
Have Questions?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
This document is an agreement concluded between ALBAGAME shpk, NUIS L21715015U, having its seat and registered address at Rruga "Mujo Ulqinaku", Nr. 22, Tirana, Albania (“ALBAGAME”, “we” or “us”), an Albanian limited liability company. and the respective clients, which provides the general conditions for clients of buying online products via the Albagame website www.albagame.al (hereinafter referred to as “General conditions”) Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service. For more info please go to Terms Of Service.
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items