Përditësimet e fundit të NBA 2K22 MyTeam nga Courtside Report

NBA 2K22 do të dalë brenda një jave, kështu që është koha perfekte që 2K Sports të zbulojë të gjitha përditësimet e NBA 2K22 MyTeam. Përmes një Raporti tjetër të thelluar të Courtside, ne kemi një paraqitje të shkurtër në të gjitha gjërat e reja që vijnë në MyTeam këtë vit. Kjo përfshin:

MyTEAM Draft: Ofron një mënyrë të re multiplayer ku lojtarët zgjedhin një formacion të plotë të Kartave të Lojtarëve. Çdo Draft do t’u sigurojë lojtarëve një League Pack të garantuar dhe të paktën një zgjedhje të vetme në një Ngjitje Draft-ekskluzive;

Triple Threat Online: “The 100” është një qasje e re 3 v 3, ku mbrojtja e mire u jep lojtarëve edhe më shumë shpërblime;

Sezoni 1: Call to Ball: Fitoni Kartat e reja të Shpërblimit të Lojtarëve Sezonal, siç është një kartë e Agjentit Falas të Kobe Bryant me 93 Rating që do të udhëheqë formacionet fillestare të lojtarëve ose kapni Nivelin 40 për të fituar një Pink Diamond Carmelo Anthony;

Community Logos: Lojtarët që kanë marrë verifikimin në lojë tani do të kenë logot e tyre pranë user name në MyTEAM, me mundësi që lojtarët të fitojnë këtë njohje gjatë gjithë vitit siç zgjidhet nga Ekipi i Komunitetit NBA 2K;

Challenge të reja, axhenda, shpërblime, evente dhe më shumë personalizime të lojtarëve dhe skuadrave gjatë gjithë vitit. NBA 2K22 MyTeam do të jetë i transferueshëm midis së njëjtës familje të consolave. Kjo do të thotë që MyTeam juaj mund të arrihet dhe sinkronizohet midis një PS4 dhe një PS5 ose një Xbox One dhe një Xbox Series X.

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

 

 

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#albagame toys#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer