MrBeast do të krijojë Squid Game në jetë reale

YouTuber-i Jimmy “MrBeast” Donaldson do të rikrijojë Squid Game të Netflix në jetën reale. Megjithëse mund të përdorë domate në vend të plumbave. Squid Game është një ndjesi e fortë, aq sa një streamer aktual me emrin “Squid Game” mori shumë e shumë mesazhe nga fansat të cilët menduan se ajo ishte llogaria zyrtare e shfaqjes. Shfaqja e dramës së mbijetesës në Korenë e Jugut ka mahnitur audiencën në të gjithë botën me tensionin e saj, komentet e mprehta sociale dhe lojërat tmerrësisht të thjeshta.

Premisa është se 456 njerëz të rastit janë tërhequr për të marrë pjesë në një sërë lojërash të çuditshme në shesh lojërash për të fituar një çmim prej 39 milion dollarësh. Ajo që ata nuk e kuptojnë është se nëse dështojnë lojërat, ata do të vriten.

 

 

Edhe nëse nuk e keni kapur shfaqjen, ka të ngjarë të njihni vajzën gjigande animatronike që luan Red Light, Green Light me garuesit, duke e rrotulluar kokën mbi supet e saj për të dalluar njerëzit që nuk lëvizin. Pra, perspektiva e lojërave që do të bëhen realitet është e çuditshme, megjithëse jemi të sigurt se Donaldson ka një grumbull të tërë formash shëndeti dhe sigurie për të plotësuar për të.

Donaldson është i njohur për altruizmin e tij, kështu që ky është një strumbullar interesant për krijuesin e përmbajtjes. Një video lojë që është shumë e frymëzuar nga Squid Game me sa duket është në zhvillim, megjithëse studio pas projektit nuk dihet për momentin. Burimi www.gameon.al

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k#game news#gamers