Skip to content

Available 24/7 at

+355 69 60 23 830

Cart
0 items

Blog

Dying Light 2 ka më shumë lojtarë se sa loja e parë

10 Feb 2022

Dying Light 2 më në fund doli. Shpresojmë që të gjithë ju që keni numëruar dëshpërimisht javët, muajt dhe madje edhe vitet që kur loja u shpall për herë të parë në 2018, më në fund keni qenë në gjendje t’i zhytni dhëmbët në lojë deri tani.

Epo, është e qartë se mjaft njerëz duhet të jenë, sepse numrat e lojtarëve tashmë janë rritur shumë përpara asaj që kishte pasur ndonjëherë paraardhësi i tij. Sipas GitHyp, që nga dje, loja ka tashmë katër herë më shumë lojtarë sesa Dying Light në kulmin e saj të të gjitha kohërave.

Pra, për të qenë të saktë, numri maksimal i lojtarëve live në Steam për vazhdimin e sapolançuar që nga dje ishte 164 mijë, dhe nga ana tjetër, kulmi i lojës së parë ishte 46 mijë. Gjithashtu po ecën shumë më mirë se loja tjetër Dying Light, për të cilën mund të mos keni qenë as në dijeni nëse numrat e lojtarëve të saj janë diçka për të parë. Përpjekja e Techland për një lojë Battle Royale, Dying Light: Bad Blood (e cila u publikua në vitin 2018), kishte një maksimum të ulët të dhimbshëm prej 455 lojtarësh. Pra, po, mendoj se vazhdimi e ka tejkaluar edhe atë.

Shanset janë që popullariteti i vazhdimit vetëm do të rritet gjithashtu. Pritja kritike për lojën ka qenë mjaft e shkëlqyeshme, dhe me lojtarët që fillimisht u këshilluan të jenë të kujdesshëm ndaj bugs në lançim, ndoshta do të ketë një rritje paksa të vonuar të njerëzve që do të kërcejnë pak më vonë se zakonisht.

Burimi Gameon

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Albagame
Sign Up for exclusive updates, new arrivals & insider only discounts

Recently Viewed

Edit Option
Have Questions?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
This document is an agreement concluded between ALBAGAME shpk, NUIS L21715015U, having its seat and registered address at Rruga "Mujo Ulqinaku", Nr. 22, Tirana, Albania (“ALBAGAME”, “we” or “us”), an Albanian limited liability company. and the respective clients, which provides the general conditions for clients of buying online products via the Albagame website www.albagame.al (hereinafter referred to as “General conditions”) Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service. For more info please go to Terms Of Service.
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items