Loja One Piece Odyssey do dalë në Janar

One Piece Odyssey, JRPG i ardhshëm i bazuar në anime dhe mangan e gjatë One Piece, do të vijë në PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC dhe Xbox Series X më 13 janar.

Me një histori origjinale që paraqet dizajne të personazheve dhe përbindëshave nga krijuesi i serisë Eiichiro Oda, RPG-ja do të ndjekë Monkey D. Luffy dhe ekuipazhin e tij Straw Hat’s Pirate ndërsa udhëtojnë nëpër një ishull të ri misterioz të mbushur me thesare, mistere dhe armiq të rinj të fuqishëm.

Lojtarët do të marrin rolet e nëntë prej heronjve të dashur të serialit: Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky dhe Brook. Për më tepër, loja do të shfaqë shfaqje nga aktorët origjinalë japonezë të serialit VO.

Porositjet paraprake të One Piece Odyssey

Porositjet paraprake për versionin standard të One Piece Odyssey, i cili përmban bonuse të porositjes paraprake duke përfshirë burimet në lojë dhe një grup alternativ “Traveling Outfit”, versionin Deluxe vetëm me dixhital, i cili përfshin akses në DLC shtesë të Story dhe burime në lojë dhe Collecter Edition Bundel që përmban një figurinë Monkey D. Luffy dhe Lim dhe gjithçka që përfshihet në versionin Standard dhe Deluxe, janë të disponueshme tani përmes faqes zyrtare të internetit të lojës.

anime, one piece