Ja kush mund të jetë ylli i cover-it të WWE 2K22

Ylli i cover-it të WWE 2K22 thuhet se është zbuluar dhe është Rey Mysterio. Megjithëse një thashethem plotësisht i pavërtetuar për momentin, account në Twitter e TechnikNews ndan atë që pretendon të jetë një “vështrim i parë ekskluziv” në imazhin e cover-it të PS5.

Ne kemi mësuar gjithashtu detaje të një bonusi të pre-order, plus detaje të një periudhe të early Access që thuhet se do të jetë e hapur për pre-orders të “editions” të caktuara (zakonisht më të shtrenjta) të sport sim, i cili përflitet se do të nisë më 8 mars 2022.

Sa për gjërat falas nga pre-order? Kjo do të jetë Undertaker Immortal Pack që supozohet se përfshin tre persona shtesë të Undertaker – Phantom Mask Undertaker, Lord of Darkness Undertaker dhe Boneyard Match Undertaker – si dhe përfitime dhe bonuse të paspecifikuara MyFaction, plus karta MyFaction EVO për Undertaker.

Për herë të parë në historinë 20-vjeçare të lojës, 2K nuk lançoi një lojë WWE në vitin 2021. Vendimi erdhi si pasojë e review-ve të tmerrshme të WWE 2K20, duke nxitur 2K të sjellë Patrick Gilmore në bord me shpresën për të rregulluar serinë dhe për të shmangur një tjetër lançim bug-tastic që krijoi më shumë meme sesa fansa.

“WWE 2K22 ruan 30,000 lëvizje dhe shton 5,000 të reja, ndërkohë që të gjitha goditjet ekzistuese janë rregjistruar nga e para me një teknologji më të avancuar. Pamjet e Kofi Kingston-it duke goditur Jeff Hardy-n në brinjë, më pas duke e përplasur fytyrën me bulldog në tapet, duken sigurisht me interesante.

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer