Ja çfarë ju duhet që të luani Elden Ring në PC

Nëse po planifikoni të hyni në sferën e Lands Between in Elden Ring në PC, do t’ju duhet më shumë sesa thjesht një shpatë e mprehtë dhe armor të qëndrueshme. Botuesi Bandai Namco ka zbuluar minimumin zyrtar dhe specifikimet e rekomanduara të PC për lojën, kështu që ju mund të shihni nëse pajisja juaj është e bekuar mjaftueshëm për të trajtuar sandboxin open world të zhvilluar nga From Software.

 

 

Specifikimet Minimale për PC

 • Operating System — Windows 10
 • Processor — Intel Core i5-8400 ose AMD Ryzen 3 3300X
 • Memory — 12GB RAM
 • Graphics — Nvidia GeForce GTX 1060, 3GB ose AMD Radeon RX 580, 4GB
 • DirectX — DirectX 12
 • Storage — 60GB

Specifikinmet e Rekomanduara për PC

 • Operating System — Windows 10 / 11
 • Processor — Intel Core i7-8700K ose AMD Ryzen 5 3600X
 • Memory — 16GB RAM
 • Graphics — Nvidia GeForce GTX 1070, 8GB ose AMD Radeon RX Vega 56, 8GB
 • DirectX — DirectX 12 (Feature Level 12.0)
 • Storage — 60GB

Kërkesat e listuara më sipër nuk janë shumë të rënda dhe nëse jeni duke përdorur një GPU Nvidia, mund të siguroheni gjithashtu që Elden Ring të jetë i optimizuar në ditën e lançimit me drivers më të fundit të gatshëm për lojëra të disponueshme për atë pajisje.

Burimi gameon.al