Skip to content

Kujdes! Kodet digjitale DG përpunohen vetëm në momentet kur suporti Albagame është online.

Fortnite vendos përfundimisht të mbajë No Build Mode

Building do të kthehet së shpejti në lojën Battle Royale të Epic, por mos u shqetësoni pasi modaliteti Fortnite Zero Build është gjithashtu në lojë si modalitet i përhershëm. Ky është modaliteti i përfolur prej kohësh i Fortnite, dhe traileri për të gjithashtu sugjeron që jetpacks janë gjithashtu pjesë e ekuacionit.

Në fillim të sezonit 2 të Kapitullit 3 të Fortnite në fillim të këtij muaji, Epic çaktivizoi të gjithë ndërtimin në lojën multiplayer dhe e ktheu Battle Royale në një provë më të drejtpërdrejtë të aftësive të të gunfight. U deklarua se ishte vetëm një gjë e përkohshme, dhe së shpejti Fortnite do të jetë edhe një herë një lojë ndërtimi.

Megjithatë, ndërsa modalitetet kryesore të Fortnite së shpejti do të kthehen në normale, kushdo që preferon stilin pa ndërtim mund të gëzohet. Fortnite tani ka një opsion të modalitetit Zero Build, të cilin lojtarët mund ta zgjedhin nga menuja kryesore dhe përfshin lojëra solo, duo, treshe dhe skuadre. Në momentin e shkrimit, është modaliteti kryesor i disponueshëm dhe funksionon ashtu siç ka bërë pjesa tjetër e sezonit 2 deri më tani, me parkour, sprinting dhe graple hook për të lëvizur, dhe një Overshield automatik për të ofruar mbrojtje shtesë.

Pikërisht në fund, ju mund të dalloni edhe personazhet duke rrëmbyer jetpacks nga muret, të cilat janë vendosur të kontrollojnë më shumë Boba Fett. Ka të ngjarë që betejat Fortnite PvE të vijnë së shpejti në të gjitha modalitetet kryesore, dhe shpresojmë se duhet të përfshijë edhe Zero Build.

Mbështesni GameON Albania duke përdorur kodin support-a-creator: GAMEONALBANIA
Burimi WWW.GAMEON.AL

Transport i shpejtë

Në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni e Veriut

Blerje të sigurta

Kthimi i produktit brenda 24 orëve

Suporti Online

+355 69 60 23 830

Pagesa të sigurta

Visa & Mastercard