Emrat më të mirë për në PUBG Mobile

PUBG Mobile ka mbledhur shumë admirues në të gjithë botën që kur është publikuar. Loja Battle Royale vjen me pëditësime emocionuese herë pas here që do të sjellin në lojë tipare të reja.

Lojtarët e PUBG Mobile janë mjaft të dhënë pas emrave të llogarive të tyre dhe shumë lojtarë gjithmonë përpiqen ta zgjedhin atë sa më tërheqës. Prandaj GameON po iu sjell një listë me emrat më të mirë për PUBG Mobile.

Sapo lojtarët regjistrohen në PUBG Mobile, atyre u kërkohet të zgjedhin një emër përdoruesi. Ndonjëherë, lojtarët e rinj nuk i kushtojnë vëmendje dhe bien dakord për cilindo emër sugjeron vetë loja.

Lojtarët mund të vendosin një emër sipas imagjinatës kur krijojnë llogarinë e tyre në PUBG Mobile. Ata gjithmonë mund ta ndryshojnë atë më vonë dhe të dalin me një emër akoma më të veçantë duke përdorur një kartë të riemërtimit.

Sidoqoftë sistemet Android dhe iOS nuk ofrojnë shumë simbole trend dhe unike. Për shkak të kësaj, lojtarët duhet të mendojnë alternativa të tjera në faqet e internetit si nickfinder.com dhe fortnite.freefire-name.com për të personalizuar emrin e llogarisë së tyre ose për të kërkuar disa rekomandime.

pubg mobile,

Një kartë e riemërtimit nuk vjen falas. Lojtarët duhet të blejnë një kartë të riemërtimit në PUBG Mobile. Një kartë e riemërtimit kushton 180 UC.

Nëse lojtarët zgjedhin nickfinder.com, ata mund të shkojnë në seksionin “‘Cool Text Generator” ose “Nickname to symbols”për të marrë ide dhe më pas për të bërë zgjedhje për emrin e llogarisë së tyre. Faqja do të dalë me disa sugjerime dhe lojtarët mund të zgjedhin çdo emër si sipas preferencave.

Më poshtë janë tridhjetë nga emrat më në trend që mund të vendosni në PUBG Mobile:

1.『ֆɨʟɛռȶ ӄɨʟʟɛʀ』
2.Miss 𝕱orτ𝕦ήe
3.₮ⱧɆ_₳₱ⱤłⱠł₳₦_𓊈ǤU͢͢͢Y𓊉
4.༺J@KER༻
5.Tђe PreteŇder
6.Ⲙagiᄃgµψ Ⲙagen†a
7.SeŇøri𝕥α
8.฿eαsτ Iηɔคℝηคτe
9.Ear†ђ M𝖊†aℓ
10.EאՇєг๓เภคՇoг
11.Wrê¢kêr
12.Ƥredatør
13.H𝖆r𝔪𐍉nℽ Ge𝔪
14.WᎥήήΣr
15.Eҍ𝑜Ňy
16.丹ʝⱥx
17.Airєร
18.❅𝕀𝕧𝕠𝕣𝕪❅
19.B𝓊††eяCนp
20.Heяcule$
21.Dyภสϻiτe
22.𝓓𝓮𝓪𝓽𝓱 𝓜𝓮𝓽𝓪𝓵🎼
23.⁣𓆩Ⲙℝs 𝕱uŇղℽboภes
24.NeЩbie❥
25.Bʀokəŋ Aŋgəl
26.ℭ𝔩𝔞𝔫 ℜ𝔞𝔫𝔤𝔢𝔯
27.Ⲙutant ฿𐍉y
28.Va℘𝔢 Gø∂
29.CAⲘやEℜ
30.𝓥𝓮𝔁𝓸𝓻𝓹𝓱𝓲𝓾𝓼

Burimi https://gameon.al/gaming/mobile/emrat-pubg-mobile/