Maska për ndryshimin e zërit DC Comics Batman

New
Spin MasterSKU: 130450

Barcode: 778988373606


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 5,999 Lek

Përshkrim

Tani mund të flasësh njësoj si Batman! Me maskën për ndryshimin e zërit të aktivizuar, flisni normalisht dhe ndërruesi i zërit do ta ndryshojë automatikisht zërin tuaj në zërin komandues të Batman-it!
Shtypni butonin në anë të maskës për të aktivizuar tingujt dhe sytë e ndezur blu! Me mbi 15 tinguj të ndryshëm, do të ndiheni tamam si Caped Crusader ndërsa luani!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi