Patrol e automjetit Patro Shpëtim Knights Hero Pups Marshall

Spin MasterSKU: 129761

Barcode: 778988414668


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,999 Lek

Përshkrim

• FIGURAT E VEPRIMIT TË PAW PATROLIT: Marshall është i pushuar dhe gati për kohën e aventurës, me dragoin e tij Jade. Marshall ka veshur armaturën e tij të Kalorësit të Shpëtimit me detaje në shkallë dragoi, një helmetë dhe një jakë me thumba.
• MJETET E SHPËTIMIT PUNE: Kur miqtë e tij të dragoit janë në telashe, thjesht shtypni butonin e distinktivit në armaturën e Marshall për të aktivizuar mjetin e tij të shpëtimit. Mjeti del menjëherë nga çanta e shpinës për të ndihmuar në kursimin e ditës.
• DRAGON ME SUPER FRAHË: Nefriti i dragoit fisnik është një domosdoshmëri për koleksionin tuaj. Mbërtheni Marshallin në shpinën e Jade dhe shtypni butonin në bishtin e Jade që super krahët të përplasen ndërsa fluturoni në veprim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi