Usb 64 GB SanDisk Extreme Go 3.0 Flash Drive [15216]

Kurseni 10%
SanDiskSKU: 122827

Barcode: 619659152161


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,149 Lek Çmimi i rregullt3,499 Lek

Përshkrim

Me shpejtësi shkrimi deri në 150 MB/s**, SanDisk Extreme Go USB 3.1 Flash Drive ju lejon të kopjoni shpejt dhe të dilni. Deri në 35x më shpejt se disqet standarde USB 2.0**, kështu që mund të transferoni një film me gjatësi të plotë 4K në disk në më pak se 40 sekonda1. Dizajni e mban të mbrojtur lidhësin e tërheqshëm kur nuk është në përdorim dhe softueri i përfshirë SanDisk Secure Access siguron mbrojtje me fjalëkalim 3 të skedarëve tuaj privatë, ndërkohë që e lë pjesën tjetër të diskut të disponueshëm për ndarje.
Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi