Usb 32 GB SanDisk Cruzer Blade 2.0 Pendrive [06919]

SanDiskSKU: 122240

Barcode: 619659069193


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,199 Lek

Përshkrim

Është mënyra e vogël dhe e shpejtë për të ruajtur dhe transferuar përmbajtjen tuaj dixhitale nga kompjuteri në kompjuter, ose për ta marrë atë në lëvizje. Thjesht ruajini fotografitë, muzikën dhe skedarët e tjerë argëtues në flash drive-in elegant Cruzer Blade USB dhe filloni t'i ndani me familjen dhe miqtë tuaj. Ju gjithashtu mund të mbroni skedarët në USB flash drive tuaj nga aksesi i paautorizuar me softuerin SanDisk SecureAccess dhe të shijoni mbrojtjen e shtuar të rezervimit të sigurt në internet (deri në 2 GB opsionalisht të disponueshme) të ofruar nga YuuWaa.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi