Switch World of Final Fantasy Maxima (Kodi në një kuti)

Square EnixSKU: 129733

Barcode: 5021290093409


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,199 Lek

Përshkrim

I lëshuar fillimisht në tetor 2016, WORLD OF FINAL FANTASY tani është i disponueshëm në Nintendo Switch™ si FINAL FANTASY Maxima i fuqizuar! Në këtë aventurë argëtuese dhe emocionuese shfaqen personazhe të dashur nga dija FF (Champions) dhe një mori përbindëshash të kapshëm (Mirages). Ky version i ri dhe i përmirësuar i WORLD OF FINAL FANTASY përmban gjithashtu sistemin Avatar Change, i cili lejon protagonistët, Reynn dhe Lann, të luftojnë si Kampionë. Luftoni rrugën tuaj përmes betejave emocionuese si heronj legjendar FINAL FANTASY!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi