Orë inteligjente Moye For Kids Pink

New
MoyeSKU: 130234

Barcode: 8605042604623


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 5,999 Lek

Përshkrim

Ora inteligjente sportive MOYE është e destinuar për të gjithë ata që duan të bëjnë një mënyrë jetese të shëndetshme, si dhe të ndjekin aktivitetet e jetës. Me ndihmën e një ore mund të monitoroni numrin e hapave të ndërmarrë, të matni cilësinë dhe gjatësinë e gjumit, të matni pulsin, presionin dhe nivelin e oksigjenit në gjak. Mund ta përdorni orën si kronometër, llambë dhe gjithashtu për të bërë fotografi dhe për të kontrolluar muzikën në telefonin tuaj. MADHËSIA E EKRANIT 1.4" Xham i lakuar 2.5D
PATAKTUESHMËRIA Android 4.4 dhe iOS 9.0 ose më lart
REZISTENCA ndaj UJIT IP X7
DIMENSIONET 43x37x11mm
LIDHJA Bluetooth 4.0
BATERIA 170 mAh

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi