Karakteri i maceve prej pelushi kundër turshive

New
CepiaSKU: 130451

Barcode: 850001925082


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 699 Lek

Përshkrim

Çdo pelush Cats vs Pickles është bërë në një dizajn të adhurueshëm printimi që pasqyron 'sonalitetin e saj'. Kërkoni 'shenjen e përqafimit të zemrës' të printuar në çantë, në mënyrë që të dini se është një pelush autentik CvP! 100 për të mbledhur! Mace ushqimore, mace të ëmbla, mace të frikshme, mace peshku, mace me syze dhe mace me klasë, dhe mace për shkollë!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi