One-Handed Stretch T6 GameSir Bluetooth For Controller Mobile PUBG - Albagame
One-Handed Stretch T6 GameSir Bluetooth For Controller Mobile PUBG - Albagame
One-Handed Stretch T6 GameSir Bluetooth For Controller Mobile PUBG - Albagame

Lojëra me shtrirje me një dorë T6Sir Bluetooth për kontrollues celular PUBG

Kontrolluesi Bluetooth GameSir T6 pajiset me çip Bluetooth 4.0 me shpejtësi të lartë dhe CPU të gjeneratës...
Vendor: GameSir
Barcode: 6936685217966
SKU: 121282
Availability: In Stock
Product Type: Mobile Gaming
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Please hurry! Only 7 left in stock
Subtotal: Lek 3,079
10 customers are viewing this product

Shipping

Learn More.

Returns

Learn More.
One-Handed Stretch T6 GameSir Bluetooth For Controller Mobile PUBG - Albagame

Lojëra me shtrirje me një dorë T6Sir Bluetooth për kontrollues celular PUBG

Lek 3,499 Lek 3,079

Lojëra me shtrirje me një dorë T6Sir Bluetooth për kontrollues celular PUBG

Lek 3,499 Lek 3,079

Related Products

Recently Viewed Products

Cursor
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079
Example product title
Lek 3,079
Lek 3,499
Lek 3,079