Nerf Roblox MM2 Dartbringer

HasbroSKU: 129799

Barcode: 5010994111595


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,349 Lek

Përshkrim

• KODI EKSKLUZIV I ARTIKUJ VIRTUAL: Ky blaster Nerf Roblox përfshin një kod të posaçëm që ju lejon të përdorni një artikull ekskluziv virtual në Roblox*
• KLIP I BRENDSHËM PËR SHPËRTHIM ME 3 shigjeta: Blasteri MM2: Dartbringer ka një kapëse të brendshme me 3 shigjeta, kështu që ju mund të gjuani 3 shigjeta me radhë. Vendosni 3 shigjeta në kapëse, lëvizni rrëshqitjen e mbushjes dhe tërhiqni këmbëzën
• PËRFSHIN 3 shigjeta NERF: Përfshin 3 shigjeta zyrtare me shkumë Nerf Elite që janë të shkëlqyera për lojëra të brendshme dhe të jashtme dhe janë testuar dhe miratuar për performancën dhe cilësinë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi