Mini Figura Disney Pixar Lightyear Heroes of Goo Jit Zu Buzz Vs Zyclops

New
Character OptionsSKU: 130480

Barcode: 630996414200


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,499 Lek

Përshkrim

Superheronjtë e Lightyear dhe Heronjtë e Goo Jit Zu kanë kombinuar forcat duke sjellë linjën përfundimtare të Superheronjve më të zhdërvjellët, më të lezetshëm dhe më të lezetshëm të Lightyear ndonjëherë!
Superheronjtë e Lightyear dhe Heronjtë e Goo Jit Zu kanë kombinuar forcat duke sjellë linjën përfundimtare të Superheronjve më të zhdërvjellët, më të lezetshëm dhe më të lezetshëm të Lightyear ndonjëherë!
Kjo paketë Lightyear Versus përmban Buzz Lightyear Metallic Space Ranger Alpha dhe Zyclops!
Shtrijeni, përdredhni dhe shtypni trupin special të mbushur me xhel super elastik të Buzz! Zyclops ka një mbushje me rruaza me ujë super të lëmuar!
Shtrëngoni dhe shtrini figurat tuaja të veprimit Lightyear Goo Jit Zu deri në 3 x madhësia e tyre! Gjëja më e mirë është se ata gjithmonë do të kthehen në formën e tyre origjinale.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi