Lego Friends Pony Washing Stall 41696

New
LegoSKU: 130306

Barcode: 5702017152707


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,199 Lek

Përshkrim

Surprizoni miqtë e kafshëve të vogla me shumë argëtim LEGO Friends me Stabilin e Larës së Ponyve (41696). Fëmijët nga 4 vjeç mësojnë të ndërtojnë me këtë grup shumëngjyrësh, ndërsa kujdesen për figurën e kalit në fermë me Mia dhe Daniel.

Kompletet LEGO 4+ kanë veçori inteligjente për një përvojë ndërtimi të shpejtë dhe argëtuese. Për shembull, ato përmbajnë një gur fillestar të dobishëm - një bazë e fortë mbi të cilën fëmijët mund të ndërtojnë grupin e tyre të lojërave. Përveç udhëzimeve të qarta të printuara, ky grup përmban gjithashtu udhëzime ndërvepruese dixhitale të ndërtimit në aplikacionin falas LEGO Building Instructions për telefonat inteligjentë dhe tabletët. Ai i lejon fëmijët të zmadhojnë, rrotullojnë dhe vizualizojnë modelin e tyre ndërsa ndërtojnë. Eksplorimi i botës përmes lojës Dhuratat LEGO Friends për fëmijë shfaqin personazhe që u ngjajnë atyre dhe i lejojnë ata të krijojnë të gjitha llojet e tregimeve imagjinative me heronj të jetës reale.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi