Lego Disney Mickey, Minnie & Goofy's Fairground Fun 10778

New
LegoSKU: 130311

Barcode: 5702017153476


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,849 Lek

Përshkrim

Loja LEGO? Disney Mickey dhe miqtë e tij Mickey, Minnie dhe Goofy në parkun argëtues (10778) stimulojnë kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve nga 4 vjeç. Përfshin 3 xhiro, 2 ndërtesa të vogla, aksesorë dhe 3 minifigura për t'u ndërtuar dhe eksploruar pafundësisht në këtë park argëtues, i cili fton aventura, lojëra dhe emocione emocionuese për adhuruesit e parqeve argëtuese. Ky grup LEGO 4+ është i mbushur me detaje për një përvojë emocionuese të lojës për fëmijët. Çdo çantë përmban një mod të plotë që ata mund të mbledhin për të luajtur menjëherë! Tulla fillestare dhe pjesët e mëdha thjeshtojnë ndërtimin Për lojëra familjare. 4+ lodra ndërtimi ftojnë të rriturit dhe fëmijët të luajnë së bashku. Së bashku me udhëzimet e ilustruara, ky grup përmban një udhëzues dixhital interaktiv, i disponueshëm në aplikacionin LEGO Building Instructions, ku fëmijët mund të ndjekin procesin e ndërtimit dhe të ruajnë përparimin e tyre për të rifilluar në çdo kohë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi