Kufje BuddyPhones Discover Pink

Kurseni 20%
BuddyPhonesSKU: 122626

Barcode: 727542484319


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,599 Lek Çmimi i rregullt1,999 Lek

Përshkrim

kufje ndarëse audio të sigurta për volum për fëmijë për fëmijë audio volum i kufizuar maksimal
BuddyPhones janë krijuar nga ONANOFF, një kompani dizajni dhe teknologjie që ka marrë emrin e saj nga veçoria më themelore e të gjithë pajisjeve elektronike: butoni i ndezjes dhe i fikjes. Frymëzuar nga një mik që kërkon kufje të qëndrueshme dhe të sigurta për fëmijët e tij, kuptuam se nuk kishte shumë opsione të sigurta në treg për fëmijët. Prandaj, vendosëm t'u japim prindërve qetësi dhe të ofrojmë një zgjidhje të sigurt të shëndoshë për të vegjlit.

Sipas specialistëve, ekspozimi ndaj niveleve të tepërta të zërit është provuar të jetë i dëmshëm dhe mund të shkaktojë efekte të pafavorshme afatgjatë. Studiuesit që studiojnë humbjen e dëgjimit kanë zbuluar se një person i cili është i ekspozuar ndaj niveleve të zhurmës më të larta se 85 decibel për një periudhë të zgjatur është në rrezik për humbjen e dëgjimit. Fëmijët janë të ekspozuar ndaj niveleve të rrezikshme të zhurmës rregullisht dhe shumë pajisje që përdorin fëmijët kanë nivele zhurmash shumë më të larta se 85 decibel.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi