USB 16 GB Inteso 2.0 Drive Micro Line

Kurseni 30%
IntensoSKU: 112566

Barcode: 4034303013715


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,049 Lek Çmimi i rregullt1,499 Lek

Përshkrim

Intenso Micro Line është i përshtatshëm për përdoruesit e laptopëve për shkak të dizajnit të tij ultra të vogël, të cilët duan të heqin dorë nga futja dhe nxjerrja e bezdisshme gjatë udhëtimit. Mund ta lidhni lehtësisht USB-në në portën USB të laptopit ose kompjuterit tuaj, pa përdorur hapësirë të panevojshme. Kështu, mund ta përdorni hapësirën ruajtëse në çdo kohë për të ruajtur lloje të ndryshme të dhënash si fotografi, tekst ose muzikë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi