Fisher Price DC League Of Super Pets Pup Up & Away Krypto

New
MattelSKU: 130455

Barcode: 194735051144


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,799 Lek

Përshkrim

Fëmijët mund të sjellin në jetë të gjithë aksionin emocionues të filmit DC League of Super-Pets me figurën Rev & Rescue Krypto nga Fisher-Price. Kriminelët e rinj mund ta shndërrojnë Krypto Superqenin nga qëndrimi "këlysh"-djathtas në modalitetin "fluturim", më pas shtypin pelerinën e tij për të "rrokullisur" dhe për ta dërguar atë në garë në veprim. Me muzikë dhe tinguj argëtues, plus fraza nga filmi, kjo figurë i lejon fëmijët të krijojnë misionet e tyre të shpëtimit të mbushura me aksion me Rev & Rescue Krypto.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi